Vjenčano prstenje

Nudimo Vam više od 1000 modela vjenčanog prstenja

Simbol zaljubljenih

Još od Starog Egipta vjenčani prsten je utjelovljenje savršenstva, simbol savršenog spajanja zaljubljenih bez početka i kraja, simbol sunca, mjeseca, zemlje i čitavog svemira.

Ne nosimo ga na prstenjaku bez razloga, jer tada se još vjerovalo da vena koja teče kroz taj prst vodi ravno u srce, u sam izvor ljubavi i strasti. Stari Rimljani, preuzevši ta vjerovanja od Egipćana, nazvali su ju “vena amoris” ili vena ljubavi…

Zlatarnice Đonlić nude Vam više od 1000 modela vjenčanog prstenja, počevši od klasičnih, jednostavnijih modela, pa sve do prstenja dizajniranog prema najvišim svjetskim standardima i modnim trendovima.

Naše vjenčano prstenje napravljeno je najsuvremenijim metodama izrade i uz uporabu materijala vrhunske kakvoće, što osigurava da vjenčano prstenje Zlatarnice Đonlić bude proizvod najviše klase.

Vi sami možete dizajnirati svoja prstenja, mi vam možemo ispuniti sve vaše želje.

Doživotni savez

Kupnjom vjenčanog prstenja u zlatarnicama Đonlić dobivate certifikat. Našim certifikatom garantiramo da ćemo i nakon kupnje Vašeg odabranog komada nakita vrlo dobro brinuti o njemu, te da ćete biti zadovoljni našim uslugama.

Garantiramo Vam da ćemo Vaš vjenčani prsten na Vaš zahtjev besplatno smanjivati, povećavati, čistiti, polirati ili matirati, i to cijeloga života, jer s Vama sklapamo doživotni savez

CERTIFIKAT

Pogledajte našu ponudu

Vjenčano prstenje s doživotnom garancijom